OH:n monivaiheinen kausi päätökseen: kauden parhaat urheilijat palkittiin, OH Hiihtoliiton seuraluokittelussa sijalle neljä

Ounasvaaran Hiihtoseuran perinteisiä kauden päättäjäisiä juhlittiin OH:n majalla 24.5. Tilaisuudessa palkittiin kauden menestyneitä urheilijoita ja seura-aktiiveja.

Tilaisuuden avasi ensimmäistä kertaa syksyllä 2022 valittu puheenjohtaja Kii Korhonen. Hän muistutti avauspuheenvuorossaan, että OH tekee paljon töitä ihmisten liikuttamisen eteen.

  • Kun eri tahoilla on huolestuttu suomalaisten vähäisestä liikkumisesta, voi sanoa, että ainakin Ounasvaaran Hiihtoseura on tehnyt valtavasti työtä liikuttaakseen rovaniemeläisiä – ja muitakin.

Puheenjohtaja kertoi seuran kauden olleen työntäyteinen. Tärkeimpinä kisoina hän mainitsi onnistuneet ampumahiihdon SM-kisat ja Ounasvaaran Talvikisat. Perustoiminnan ohessa seuran viestintää on uudistettu ja Olympiakomitean Tähtiseuraprosessin lasten ja nuorten osalta on loppusuoralla.

  • Tällä puolen vuoden kokemuksella voin sanoa, että seuratoiminnan valtava laajuus ja monipuolisuus on yllättänyt,  ja erityisesti se mahtava innostava ja osaava työ, mitä jaostojen aktiivit tekevät, Kii Korhonen summaa kokemustaan.

Palkitut:

Seuran Paras Jenny Rautionaho (Mäkihyppy)

Paras miesurheilija Waltteri Karhumaa (yhdistetty)

Lajien parhaat:

hiihto: Vilma Kanerva

ampumahiihto: Emilia Irvankoski

mäkihyppy: Jenny Rautionaho

yhdistetty: Waltteri Karhumaa

suunnistus: Eeva-Liina Ojanaho

hiihtosuunnistus: Miika Muotka

Lisäksi palkittiin menestysstipendein:

Jenny Rautionaho Naiset SM-kulta, Timi Heiskanen kesämäen joukkuekisan SM-kulta, Annika Malacinski kesämäen joukkuekisan SM-kulta, Waltteri Karhumaa miehet SM-hopea, Niklas Malacinski Talviuniversiadi-kulta, NYL SM-viestihopeajoukkue Emilia Irvankoski, Sissi Oikkonen ja Sanni Oikkonen. Eeva-Liina Ojanaho nuorten MM pitkämatka hopea

OH Hiihtoliiton seuraluokittelussa neljännelle sijalle!

Ounasvaaran Hiihtoseura palkittiin Hiihtoliiton seuraseminaarissa 12.-13.5. Suomen neljänneksi parhaana maastohiihtoseurana.

Luokittelussa huomioidaan seurojen nuorisotoiminta, huippu-urheilu ja harrasteliikunta. Suhteessa viime vuoteen parannusta tuli jälleen yksi sija.


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia