Seura-asutilaus!

Seura-asutilaus on jälleen käsillä! Asut sovitettavissa Punaisella Tuvalla viikolla 38, tarkemmin 20.9. ja 21.9. klo 12-18. Tilausten EHDOTON eräpäivä on 26.9.
 Seura-asujen tilaus:
 
Keräämme tilaukset totutusti noname clubshop palvelussa seuraavasti:
 
Klikkaa osoitteeseen:
 
  1. Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Eli jokainen tekee itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Toki jos on jo ennen tilannut, niin näitä tunnusta ja salasanaa ei tietenkään tarvitse luoda uudestaan vaan samat käyvät.
  2. Kun on luonut oman tilin niin voi kirjautua clubshoppiin seuran koodilla. Eli täyttää kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnuksensa (sähköpostinsa), oman salasanan ja sitten seuran koodin. Seuramme koodin saat jäsenkirjeestä TAI toimistolta (janne.makinen@oh.fi)
  3. Sitten kun on kirjautunut niin tulee ”My account” sivulle mistä voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja myös jatkossa
  4. Siinä sitten valitsee tuotteet, koot ja määrät ja etenee pikkuhiljaa maksuun
  5. Kun on päässyt maksuun (kts. ”Maksa tilauksesi” ) niin voi valita maksutapoja. Klarna, verkkomaksu tai kortilla.
  6. Kun on maksanut niin saa tilausvahvistuksen sähköpostiin. Clubshop järjestelmässä pitää maksaa että tilaus menee läpi. Toki voi valita pankki/luottokortin sijaan esim. Klarna maksun, jolloin asiakas saa maksuaikaa tilaukselleen.
  7. Seuran tuotteet ovat valmiina marraskuun lopussa, jolloin ne lähetetään seuralle ja jakovalmiina marras-joulukuun vaihteessa.
Tilaukset siis MA 26.9. mennessä, jonka jälkeen kaupasta EI voi enää tilata.

Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia