Aurora Athletes - OH:n nuorten naisurheilijoiden ryhmä

Ounasvaaran Hiihtoseurassa on 16 nuorta naista/tyttöä, jotka urheilevat huipulle tähdäten. Aurora Athletes -ryhmän kautta nuorille naisillemme halutaan mahdollistaa täysipainoinen urheilu-ura.

Nuoret naiset tähtäävät korkealle sekä urheilussa, että opiskeluissa ja työelämässä. Tavoitteellinen urheilu kasvattaa hyviä työelämäominaisuuksia: sitoutumista, tavoitteellisuutta, verkostoitumista. Huippu-urheilu voi olla ensimmäinen ura, jonka aikana voi valmistautua tulevaan opiskeluun ja työelämään, mutta tällöin opiskelua ja työtä on sovitettava yhteen urheilun ehdoilla. Suurimmaksi haasteeksi nousee silloin taloudellinen toimeentulo.

OH haluaa tarjota nuorille naisurheilijoillemme mahdollisuudet saavuttaa potentiaalinsa urheilussa. Rovaniemi tarjoaa harjoitteluolosuhteiltaan, valmennusosaamiseltaan ja urheilun tukipalveluiltaan parhaat mahdollisuudet talviurheilijoille. Lisäksi Rovaniemi on eläväinen kaupunki, jossa on laajasti opiskelu- ja työllistymismahdollisuuksia.

Lapin Kauppakamarin naisverkoston ja OH:n yhteistyöllä haetaan kumppaneita Aurora Athletes -ryhmälle. Ryhmäläisillä on tavoitteet korkealla ja unelmat huipulla. Mukaan lähtevät yritykset ja henkilöt mahdollistavat unelmien tavoittelun tarjoamalla taloudellista tukea, osa-aika- ja kesätyömahdollisuuksia tai mentorointia.

Mukaan matkalle huipulle?

Tutustu yhteistyömahdollisuuksiin ja lähde yhteiselle matkalle kohti huippuaMukaan yhteistyökumppaniksi

Ryhmän urheilijat

Lue lisää Aurora Athletes -ryhmän urheilijoista Aurora Athletes urheilijat